Wie wij zijn

Wie wij zijn

Welkom op de website van stichting Team274 Veenendaal (in de communicatie ook weergegeven als Team274 HatchTech met daarin de naam van onze hoofdsponsor).

Wij zijn een team uit Veenendaal dat in 2023 voor de 14e keer mee hoopt te doen aan de Roparun. Oorspronkelijk zouden we mee doen met de editie 2022, maar omdat die voor het tweede jaar op rij in Nederland wordt gehouden, hebben we besloten die editie over te slaan.

Het doel is net als de voorgaande jaren weer een mooi geldbedrag op te halen voor de Roparun en een aantal lokale goede doelen. De vorige keer dat we meededen waren dat onder andere hospice Berkenstein uit Veenendaal en hospice de Wingerd uit Amerongen. Dankzij onze hoofdsponsor Hatchtech die garant staat voor alle vaste kosten, komt elke euro die sponsoren en donateurs aan ons schenken bij een goed doel terecht. Als u ons wilt steunen, neem dan contact op met een van de teamleden (klik op deze link voor het overzicht met teamleden) of stuur een mail naar info@team274.nl. Het is ook mogelijk om een donatie te doen aan de teamleden via de Team 274 HatchTech pagina op de website van de Roparun. Door op de knop hieronder te klikken, komt u direct op de betreffende pagina.

Een andere manier om ons gratis te sponsoren, is door gebruik te maken van SponsorKliks als u iets wilt aanschaffen via bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue, Blokker, Hema, KPN, Centerparcs, et cetera. Wij als Team274 ontvangen dan een commissie op het aankoopbedrag, terwijl het u als koper NIETS extra’s kost. U steunt ons dus feitelijk gratis. Het enige dat u moet doen is via de SponsorKliks Team274 pagina naar de webwinkel gaan om u bestelling te plaatsen. Er zijn een kleine 1500 webwinkels en andere bedrijven/instellingen aangesloten via SponsorKliks, dus de kans is groot dat de winkel waar u gebruik van wilt maken er ook tussen zit. U komt op de SponsorKliks Team274 pagina door op de banner aan de rechter zijkant van deze website te klikken, of op de knop hieronder.

Als u ons financieel wilt steunen met een gift, dan kan dat door het scannen van de QR-code hiernaast. Uw gift komt dan ten goede aan het gehele team. Wilt u liever een individueel teamlid sponsoren, dan kan zoals hierboven aangegeven. Vanzelfsprekend gaat uw gift sowieso naar de Roparun! Op de teampagina van Team274 op de website van de Roparun kunt u zien hoeveel geld wij in totaal inmiddels hebben opgehaald voor de Roparun.