Eerste gemeenschappelijke training

Eerste gemeenschappelijke training

Zaterdag 29 januari was het tijd voor de eerste gemeenschappelijke training van team 274 HatchTech. Het werd een rondje Veenendaal met de parkeerplaats Prattenburg als begin en eind. Na afloop werden we verrast met koffie met wat lekkers erbij. Overigens kunnen we nog steeds teamleden gebruiken, waaronder lopers en fietser. Omdat we dit jaar overslaan, heb je nog bijna anderhalf jaar om te trainen,

De lopers
De fietsers
Koffie met lekkers
Gezellig hoor

Eén gedachte over “ Eerste gemeenschappelijke training

  1. Veel succes mensen. Ik heb zoals jullie misschien weten meerdere malen meegedaan met team 274 als fietser en al thuisfront. Daar bewaar ik gouden herinneringen aan. Helaas moet ik jullie laten dat ik inmiddels bij de doelgroep hoor: oktober 2020 kreeg ik de diagnose. Vooruitzichten zijn onduidelijk. Des te meer ben ik in gedachten bij jullie. Zet hem op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.