Etappe 5) Op de helft

Etappe 5) Op de helft

De langste etappe is 80,9 km en gaat van Coevorden naar Enter een klein plaatsje in de Achterhoek dat circa 5km onder Almelo ligt. In Enter verblijven we bij de plaatselijke voetbal vereniging Enter Vooruit.

De wissel is op de markt in Coevorden en daarom verplaatsen we met het hele team vanaf de brandweerkazerne naar de markt.

De route gaat onder andere via Hardenberg, Mariënberg, Vriezeveen en Almelo. In Hardenberg zijn we op de helft van de Roparun. Iedereen begint het al te voelen, maar we gaan door. We zullen iedereen die ons steunt, zowel mentaal als financieel niet teleurstellen.

Omdat dit bericht is geplaatst voordat de foto’s beschikbaar waren van de markt in Coevorden (en misschien dat er onderweg ook nog wat foto’s worden gemaakt), volgen die later (als de site meewerkt).

Tot grote verrassing was de partner van Hilbert er met de kleine op papa een hart onder de riem te steken bij de doorkomst van team 2 bij de brandweerkazerne in Coevorden.

Onderweg naar Almelo waren er diverse hoogtepunten. Om er een paar te noemen: ijs onderweg, even stoppen op de laan der gedachtenis om even stil te staan bij de mensen waarvoor wij het ook doen, tweemaal door de tuin van een hospice (geen foto’s van maar toch ook wel emotioneel als je je bedenkt waarvoor die mensen daar verblijven) en natuurlijk de doorkomst in Almelo. Wat een feest was het daar. Het was of we als helden werden onthaalt!

Eén gedachte over “ Etappe 5) Op de helft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *