Meerdere nieuwe sponsoren

Meerdere nieuwe sponsoren

De afgelopen periode heeft Team 274 HatchTech weer een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. In dit bericht willen wij ze graag introduceren. Klik op het betreffende logo om naar de website van de sponsor te gaan. Heeft u zelf interesse om ons te sponsoren, neem dan een kijkje op onze sponsorpagina voor de mogelijkheden.


Multimedia Centrum Veenendaal is al 12 jaar dé computerspecialist uit Veenendaal. U kunt hier terecht voor al uw nieuwe computer apparatuur, reparaties en advies. MMC verleent ook service aan huis.

MMC heeft de tablet gesponsord die in het lopersbusje wordt gebruikt voor het navigeren. De tablet is opgehaald door Stefan die binnen het Team274 de techniek voor de navigatie verzorgd.


Omdat in de route ook stukjes Run-Bike-Run zitten omdat het lopersbusje daar niet op het parcours kan komen, zijn er drie fietsen nodig voor de lopers. Giant store de 2wieler uit Veenendaal levert drie fietsen voor het trainingsweekend en de Roparun in het pinksterweekend.

U kunt bij de 2wieler terecht voor een zorgvuldig geselecteerd assortiment A-merk fietsen  uit de collectie van GAZELLE en GIANT, aangevuld met de eigentijdse merken BSP en BIKE-FUN. Verder zijn wij gespecialiseerd in het sportieve segment zoals hybride-, atb- en racefietsen. Ook bakfietsen van de bekende leverancier BAKFIETS.NL, kunnen wij leveren. Ons doel is perfecte service, zowel voor, tijdens als na de aankoop van Uw tweewieler! In de werkplaats werken wij met vakbekwaam personeel met ruime ervaring in race- en atb onderhoud. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste E-bike technologieën. Kom gerust eens langs in onze showroom op de Holleweg nr. 26 in Veenendaal voor het juiste advies en een goede deal… de koffie staat klaar.


Tijdens het Roparun weekend worden er vele kilo’s fruit gegeten door de lopers, fietsers en andere teamleden. Dit jaar wordt dat gesponsord door S.C. van Ravenswaaij groothandel in aardappels, groente en fruit uit Veenendaal.

In 1927 begon de heer S.C. van Ravenswaaij met de verkoop van groenten en fruit. Een aantal jaren later kwamen zijn zoons hem daarin vergezellen en is het bedrijf uitgegroeid tot een groot en flexibel familiebedrijf met inmiddels 90 werknemers. Elke dag is er een heel team van ervaren inkopers en verkopers in de weer om de beste producten te in-, en verkopen. Door jarenlange ervaring, vakmanschap, handhaving van kwaliteit en goede service kunnen we ons nu rekenen tot een van de grotere groothandels van Nederland . Door zijn gunstige ligging in het midden van het land en aan een van de grotere verkeersaders: de A12, is de groothandel goed te bereiken en kan de handel dagelijks centraal vanuit één punt zijn afnemers gemakkelijk en snel bereiken.


Bidfood is dé online horeca groothandel van Nederland. Met een overzichtelijke, gemakkelijke webshop als dé plek voor uw bestellingen en inspiratie omtrent uw horeca zaak. We helpen onze klanten door de wereld van food dichtbij te brengen. Bidfood heeft een groot assortiment met meer dan 50.000 producten. We bieden A merken en kwalitatieve eigen merken, de scherpste acties en er is altijd iemand in de buurt om uw vragen te beantwoorden.

Team274 HatchTech heeft een mooi bedrag gekregen waarvoor boodschappen gedaan mogen worden in de webshop van Bidfood.


Broekhuis Lease is een volle dochter van de Broekhuis Groep en daarmee onderdeel van een echte automotive organisatie.

De Broekhuis Groep behoort tot de top 5 van grootste dealerholdings in Nederland en is in 80 jaar uitgegroeid tot een sterke stabiele automotive organisatie met meer dan 1800 medewerkers, 65 dealerbedrijven, een sterke universele leasemaatschappij, 15 schadeherstelbedrijven. Ook is de organisatie een specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting en het inbouwen van accessoires. Ondanks de grootte van de onderneming is Broekhuis een mensgericht familiebedrijf dat wordt geleid door echte ondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *