Slingerland Techniek steunt Team 274 HatchTech weer!

Slingerland Techniek steunt Team 274 HatchTech weer!

Ook in de editie 2023 mogen we Slingerland Techniek BV weer verwelkomen als sponsor. Als team 274 HatchTech willen Slingerland Techniek BV hartelijk bedanken voor hun steun en bijdrage aan de Roparun editie 2023.

Slingerland Techniek uit Amersfoort is uw specialist op het gebied van industriële ventilatoren en dat sinds 1990. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring met industriële ventilatoren. Onze medewerkers beschikken dan ook over een ongekende expertise.

Of u nu een ventilator wenst voor een ventilatiesysteem, het afzuigen van vervuilde lucht, of het koelen van bepaalde processen, wij kunnen elk type ventilator leveren in elke gewenste uitvoering. Van staal tot RVS of kunststof. Wij leveren uitsluitend industriële ventilatoren van hoogwaardig materiaal en denken steeds mee met onze klanten. Samen bekijken we welk systeem het best past bij uw situatie, sector en locatie. Voor snelle levering van standaardventilatoren of levering van onderdelen van ventilatoren kunt u altijd bij hun terecht. In het grote magazijn hebben ze een complete voorraad van veel verschillende soorten ventilatoren en onderdelen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.slingerlandtechniek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *