Benefietdiner op 17 april

Benefietdiner op 17 april

Op 17 april slaan wij, Team274 Veenendaal, de handen ineen om een geweldig benefietdiner neer te zetten in het sfeervolle restaurant ‘Bits & Bites’ van AFAS Software.

Bij het benefietdiner is plek voor 300 personen en we hopen uiteraard dat we dat aantal ook gaan halen. De opbrengst van het benefietdiner (de helft van het inschrijfgeld plus wat extra wordt gedoneerd en wat we eventueel nog ophalen op de avond zelf) is bestemd voor de Roparun. Kom dus niet alleen, maar nodig zelf ook vrienden, familie en/of collega’s uit!

Het inschrijfgeld voor het benefietdiner bedraagt 42,50 euro per persoon plus 1 euro servicekosten. Daarnaast kunt u vrijwillig een extra bijdrage doen. Voor het aanmelden en het voldoen van het inschrijfgeld is een speciale evenementpagina aangemaakt op het platform van Linkpay. Klik daar voor op deze link of op de knop hieronder.

Het belooft een avond bomvol verrassingen te worden, uiteraard inclusief een heerlijk diner en verfrissende drankjes. Bovendien zorgen we voor leuk vermaak. Zorg dat je een opgeladen telefoon meeneemt, want we organiseren onder andere een pubquiz.

De zaal gaat open om 17:30 zodat je op je gemak een plekje kunt vinden. Kom op tijd, want het diner start om 18:30 uur! Het adres is Inspiratielaan 3 in Leusden (Parkeren Theater). Alle informatie omtrent ‘Parkeren en OV’ vind je hier. Zet je navigatie op het AFAS Theater.