Win mooie prijzen bij de Roparunloterij

Win mooie prijzen bij de Roparunloterij

Een van de manieren waarop we als Team 274 geld in zamelen voor de Roparun is het verkopen van Roparunloten. Dit jaar vindt de verkoop volledig online plaats, goed voor het milieu en ook nog eens veel makkelijker voor de kopers. Afrekenen van de loten verloopt via de speciale loterijwebsite en de lotnummers worden per mail naar de koper gestuurd. Ieder team moet minimaal 1000 loten verkopen, dus wij als team 274 ook. Wij doen dan ook een beroep op jullie allemaal!

De loten kosten 2,50 euro per stuk. Zoals aangegeven zijn ze te bestellen via een speciale website van de Roparunloterij. Je kunt ook op de afbeelding hiernaast of op de knop hieronder klikken om naar de website toe te gaan.

Om er zeker van te zijn dat de loten die je koopt worden toegekend aan Team 274, is het belangrijk te controleren of bovenaan Team 274 Veenendaal staat (geel gearceerd). Mocht dat niet het geval zijn, zoek dan zelf even op op Team 274. Vul vervolgens alle gevraagde gegevens. Je geboortedatum wordt gebruikt om te controleren of je minimaal 18 jaar bent. Je kunt zelf bepalen hoeveel loten je wilt kopen. Standaard staat het aantal loten op drie (bepaald door de Roparun organisatie), maar je kunt zelf elk aantal kiezen dat je wilt kopen.

Prijzen

Een loterij is geen loterij als er geen mooi prijzen te winnen zijn. Uiteraard heeft de Roparun organisatie ook dit jaar weer voor heel veel mooie prijzen gezorgd.