Onze teamleden

Onze teamleden

Amy (Fysio)

Anne (Fietser)

Mijn naam is Anne van Offeren. Dit jaar mag ik voor het eerst meedoen aan de Roparun. Ik houd wel van een sportieve uitdaging en tijdens de Roparun proberen we ook nog eens zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, voor mensen met de ziekte kanker. Sponsor jij ook?!?

Astrid (Navigator)

Mijn naam is Astrid Meter en ik ga mij dit jaar voor de zesde keer inzetten voor dit team. Onderzoek naar kanker is heel belangrijk, maar hier gaat het echt om de mensen en kunnen we als team ook echt het verschil maken. Dat is mijn motivatie om mee te helpen geld op te halen voor de Roparun.

Eep (Fietser)

Eric (Chauffeur)

Hetty (Catering)

Hilbert (Loper)

Vacant (Fysio)

Lissane (Loopster)

Myrna (Fietser)

Nelis (Teamcaptain/Chauffeur touringcar)

Netty (Loopster)

Mijn naam is Netty van Offeren. In mijn omgeving zijn al meerdere mensen met de ziekte kanker overleden en strijden op dit moment tegen de ziekte. Het voelt soms zo machteloos om toe te kijken hoe deze ziekte mensen kan slopen, maar op deze manier probeer ik geld op te halen voor meer onderzoek en faciliteiten voor mensen met kanker. Help jij ook mee om het bedrag zo groot mogelijk te maken?!?

Patricia (Loopster)

Ria (catering)

Robert (Fietser)

Ik ben wel van een uitdaging … en als je daarmee mensen kunt helpen, dan ga ik er voor! Mooi doel met een leuk team.

Rogier (Loper)

Mijn naam is Rogier Schutte en ik ben een van de lopers in Team274 HatchTech. Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel iemand die leidt of geleden heeft aan de ziekte kanker. De Roparun wil met haar bijdragen het leven van kankerpatiënten zo draaglijk mogelijk maken. Ik doe mee aan Roparun om hier zelf een directe bijdrage aan te leveren.

Ronald (Chauffeur)

Simon (Loper)

Meedoen aan de Roparun staat al lang op mijn verlanglijstje en ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik gevraagd werd om mee te doen. Het is gaaf om je met een gemotiveerd team sportief in te mogen zetten voor de medemens die een extra steuntje in de rug kan gebruiken.

Stefanie (Loopster)

Tamara (Navigator)

Mijn naam is Tamara. Ik ben al een aantal jaar werkzaam bij HatchTech, maar dit is de eerste keer dat ik meedoe met het Roparun team! Door mee te doen aan de Roparun hoop ik ook mijn steentje bij te dragen aan de onderzoeken naar kanker en aan het dragelijker maken van het leven van patiënten!

Wilco (Loper)