Whiskey proeverij op 7 maart

Whiskey proeverij op 7 maart

Het eerste evenement van Team 274 in 2024 is een whisky proeverij. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met Slijterij & wijnhandel Het Plein uit Veenendaal. De avond wordt begeleid door Jos van Garderen van Het Plein.

De locatie van de proeverij is de accommodatie van businessclub de Groene Velden op de Wageningseweg 5a (achter de kantine van voetbalvereniging de Merino’s) in Veenendaal. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de proeverij start om 20.00 uur.

Businessclub de Groene Velden

De kosten voor de proeverij bedragen 35 euro per persoon. Een deel hiervan is bestemd voor de Roparun. Daarnaast komt 10% van de eventuele verkoopopbrengst op de avond zelf ook ten gunste van het goede doel. Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Mocht dat op de een of andere manier niet lukken, dan kunt u ook een mail sturen naar info@team274.nl met daarin uw naam, telefoonnummer waarop u bereikbaar bent en het aantal deelnemers dat u wilt opgeven. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u (naast de automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging van uw aanmelding) een mail waarin wij aangeven op welke manier het inschrijfgeld kan worden voldaan. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers (vol=vol).