Eerste nieuwe sponsor: Mark Terlage Uitvaartzorg

Eerste nieuwe sponsor: Mark Terlage Uitvaartzorg

De eerste nieuwe sponsor van 2022 heeft zich aangemeld, Mark Terlage Uitvaartzorg. Na ruim 7 jaar te hebben gewerkt voor een grote landelijke onderneming heeft Mark Terlage de keuze gemaakt om een eigen onderneming te starten. Mark Terlage heeft zijn eigen visie en ideeën bij het vormgeven en verzorgen van uitvaarten. De eventueel bekende wensen van de overledene en de wensen van de nabestaanden staan hierbij centraal.

Zorg in vertrouwde handen

Omdat een uitvaart een erg belangrijke bijdrage levert aan het verwerkingsproces, is het vormgeven ervan iets wat met zorg moet gebeuren. In een korte tijd moet veel geregeld worden waarvan achteraf gezegd moet worden dat het goed was. Daar waar het moet moeten keuzes worden gemaakt en daar waar het kan moet geprobeerd worden de rust te bewaren. Door de jarenlange ervaring weten de mensen van Mark Terlage Uitvaartzorg hier een goede balans in te vinden.

Voor meer informatie over onze nieuwe sponsor, kunt u terecht op www.markterlageuitvaartzorg.nl. Als Team 274 Hatchtech zijn we blij met onze nieuwe sponsor en zien uit naar een mooie samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *