Nog twee sponsoren erbij: J. Heimer Metallbau en voetbalvereniging de Merino’s

Nog twee sponsoren erbij: J. Heimer Metallbau en voetbalvereniging de Merino’s

Dit keer mogen we zelf twee nieuwe sponsoren voorstellen: J. Heimer Metallbau uit Schüttorf (Duitsland) en voetbalvereniging de Merino’s uit ons eigen Veenendaal.

Voetbalvereniging De Merino’s steunt Team 274 HatchTech door hun bijdrage aan onze sportieve prestatie waarbij we zoveel mogelijk geld ophalen voor de ondersteuning van mensen met kanker. Hiervoor willen we onze voetbalvrienden dan ook bedanken

Voetbalvereniging De Merino’s werd als bedrijfsvereniging opgericht op 1 juli 1949 door de Koninklijke Scheepjeswolfabriek DS van Schuppen. De vereniging dankt haar naam aan een product van de voormalige fabriek, namelijk een speciaal soort wol van het zogenaamde Merino schaap.

De club startte destijds met drie seniorenelftallen en 1 speelveld aan de Wageningselaan in Veenendaal. Inmiddels is Voetbalvereniging De Merino’s uitgegroeid tot een gezellige vereniging met 8 senioren- en 11 jeugdteams, waarbij het kind centraal staat en respect voorop.

Kijk voor meer info op www.demerinos.nl

Ook J. Heijmer Metallbau steunt Team 274 HatchTech in ons doel een mooi geldbedrag op te halen voor de Roparun en een aantal lokale goede doelen. Jozef en Saskia, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage.

Het bedrijf Heijmer is 15 jaar geleden opgericht. Tien jaar later besloot Jozef Heijmer gebruikte heftrucks in te kopen, te repareren en te reviseren. Dit aanvankelijke idee leidde tot de noodzaak om de gebruikte batterijen te regenereren.

Het verwerven van de nodige expertise was voor Jozef Heijmer aanleiding om het bedrijfsterrein uit te breiden met “Regeneratie van heftruckaccu’s”. In 2013 werd een nieuwe divisie geopend met de business area Battery Regeneration Center.

Kijk voor meer info op www.heijmer.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *