RAS, CIMAR en Schuiteman wederom sponsor van Team274 HatchTech

RAS, CIMAR en Schuiteman wederom sponsor van Team274 HatchTech

Ook deze editie mogen we Renes Aluminium Staalbouw (RAS) uit Veenendaal dat haar naam heeft veranderd naar RAS Sports Equipment, weer verwelkomen als sponsor. RAS is al meer dan 45 jaar actief op het gebied van het produceren van aluminium sport artikelen.

“Uw specialist op het gebied van aluminium sportartikelen”

De producten van RAS worden zowel gebruikt bij out-door  als in-door complexen. Door jarenlange ervaring en flexibele bedrijfsvoering is RAS uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers op dit gebied in Nederland.


Ook Cimar Electronics uit Veenendaal is dit jaar weer één van de sponsoren van Team274 HatchTech.

Cimar Electronics staat voor samen uw product op de markt brengen. Als specialist worden we sinds 1990 continu uitgedaagd de productie en assemblage van printplaten (prints/PCB’s), besturingskasten en -panelen, schakelkasten en diverse elektronische en elektrotechnische apparaten te verzorgen. Door het gebruik van geavanceerde technieken en meervoudige controle momenten garanderen wij een constante kwaliteit. Met ruim 60 ervaren collega’s kunnen wij u begeleiden in het gehele ontwikkeltraject en het totale productieproces optimaliseren van prototype tot eindproduct.


Het derde bedrijf dat Team274 HatchTech wederom steunt is Schuiteman Accountants & Adviseurs. Schuiteman is al 55 jaar een partner voor zijn relaties; betrokken bij elke fase van het ondernemerschap.

Behalve accountant en adviseur zijn we uw sparringpartner en klankbord. We kennen uw ambities, moedigen u aan, helpen u een stap op weg en zoeken samen naar oplossingen. Zoals het een goede partner betaamt, is het bij ons ‘wij’ in plaats van ‘jij’ en ‘ik’. Natuurlijk delen we onze kennis met u, niet alleen op het gebied van accountancy, maar ook op HR-services, fiscale dienstverlening en corporate finance. Schuiteman verdiept zich graag in de branche waarin u werkzaam bent. Zo kunnen we u op de hoogte houden én samen stappen zetten als dat nodig is. Omdat onze kantoren zich in de hele regio bevinden, zijn we bovendien altijd in de buurt. Met deze combinatie van lokale en regionale kennis en branche gerelateerde knowhow kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *