Conneqtech verzorgt live tracking Team274

Conneqtech verzorgt live tracking Team274

Wij zijn verheugd te mogen melden dat Conneqtech de benodigde GPS apparatuur beschikbaar stelt zodat we in het basiskamp precies weten waar het lopersbusje en de actieve loper zich bevinden. Bovendien kunnen we het thuisfront ook laten zien waar ons bevinden via de volg ons pagina op onze site.

Hieronder staat een impressie van de manier waarop onze locaties zichtbaar zijn.

Conneqtech is een nuchtere Nederlandse onderneming die sinds 2011 actief is in de markt op het gebied van gps-oplossingen. Onze teams in Bunschoten en Vlissingen ondersteunen en versterken zowel binnen- als buitenlandse klanten met verschillende oplossingen, variërend van basis track & trace oplossingen tot volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Het resultaat: nieuwe en succesvolle verdienmodellen.

Conneqtech ondersteunt haar klanten en partners om de complexiteit van Internet of Things begrijpelijk te maken en te vertalen naar praktische oplossingen. Wij ondersteunen onze partners en klanten van de ontwikkeling van het idee tot en met commerciële introductie en de aftersales.

Door onze uitgebreide en veelzijdige kennis op het gebied van Internet of Things kunnen wij vrijwel bij elke organisatie toegevoegde waarde leveren door gezamenlijk een succesvol model te creëren. Onze slimme Internet of Things oplossingen zorgen voor een blijvende verhoging van omzetten, marges en efficiency.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van Conneqtech door op de link te klikken.

Reacties zijn gesloten.