Help mee het team compleet te maken (update 5/3)

Help mee het team compleet te maken (update 5/3)

Er heeft zich inmiddels een fietser gemeld zodat het team op dat vlak compleet is.

Hoewel het nog ver weg lijkt tot aan Pinksteren, zijn we als team nog niet compleet. Daar komt nog bij dat we het trainingsweekend dat is gepland voor 10-12 maart met een compleet team willen doen. We zijn daarom nog naarstig op zoek naar een fiets(t)er, een (reserve) lo(o)p(st)er en een fysiotherapeut(e). Tijdens het trainingsweekend gaan we zes shifts doen van circa 60 km. Ieder subteam (bestaande uit vier lopers en twee fietsers) doet dus drie shifts. De fietsers leggen de volledige afstand van de shift af. De lopers doen het in estafettevorm waarbij om de ca 2 km wordt gewisseld. Als loper komt dat dus neer op circa 15 km per shift. Ben jij de teamplayer die ons team wil komen versterken of ken je iemand die dat zou willen en kunnen doen, neem dan contact op met ons via info@team274.nl. Wat wij verwachten:

  • Fietser: fluitend 70 km kunnen fietsen op een hardlooptempo van rond de 11km/uur. Met andere woorden, zitvlees om zes a zeven uur te kunnen fietsen
  • Loper: fluitend een halve marathon binnen twee uur kunnen afleggen. In totaal loop je tussen de 65 en 70 km in ruim twee dagen
  • Alle teamleden: een goede teamspirit en kunnen omgaan met shifts van zes a zeven uur op en af en dat totaal acht shifts lang (de lopers en fietsers draaien elk vier shifts mee)
  • Alle teamleden: aanwezigheid tijdens het trainingsweekend (10-12 maart) en het Roparunweekend (27-29 mei ; Pinksterweekend)

Heb je vragen en/of heb je interesse, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via het bovenstaande mailadres. Geef in de mail aan welke rol je zou willen vervullen in het team en vermeldt het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. Onze teamcaptain neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel.

ps. Je kunt ons ook helpen door dit bericht te delen op je eigen socials. Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *