Succesvol trainingsweekend

Succesvol trainingsweekend

Op vrijdag 10 maart was het moment daar, om 20.00 uur verzamelden we bij VAV om ons klaar te maken voor het “gevreesde” trainingsweekend. ’s Middags sneeuwde het nog en het was al de hele week nat en koud. Achteraf gezien hebben we niet mogen klagen, want los van de kou was het wel heerlijk zonnig en bleef het miezeren uit tot de laatste uurtjes op zondag.

Er was drie mooie routes van elk ongeveer 60 km uitgezet. Om 22.00 uur ging het eerste team van start voor het afleggen van de eerste etappe. Het tweede team ging slapen om circa vijfenhalf uur later te starten voor het afleggen van dezelfde route. Vervolgens werden de tweede en derde etappe door beide teams afgelegd. Zondagochtend kwam team 2 terug van hun derde etappe en zat het sportieve gedeelte van het trainingsweekend erop. Er werd afgesloten met een gemeenschappelijk ontbijt dat net als de maaltijden tussen de etappes en de lunchpakketjes voor onderweg verzorgd door het cateringteam. De teamcaptain coördineerde alles en had de ondankbare taak de slapende deelnemers wakker te maken om zich klaar te maken voor het volgende etappe. Tot slot stond onze fysio klaar om iedereen die daar behoefte aan had nog even (hardhandig maar uitermate deskundig) onder handen te nemen.

Om een indruk te geven staan hieronder een aantal foto’s die onderweg zijn gemaakt.

Voor het trainingsweekend hebben we van verschillende bedrijven een bijdrage mogen ontvangen (klik op het onderstaande logo om naar de website te gaan):

  • Mellery’s bread & more uit Wageningen (brood)
  • Seleggt uit Barneveld (eieren)
  • Kaashandel Slokker – Daalderkaas uit Lunteren (kaas)
  • DeMaes cateringservice (warme maaltijd)
  • van Arkel uit Leersum (fruit)
  • Fysiotherapie & training NederVeluwe uit Veenendaal (fysiospullen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *