Impressie van het trainingsweekend

Impressie van het trainingsweekend

We gaan bijna van start met het trainingsweekend van Team 274 Veenendaal. We gaan in totaal ongeveer 360 km hardlopen in ongeveer 36 uur (anderhalve dag). Net als bij de Roparun lopen we in estafette vorm de klok rond. We proberen jullie gedurende de loop op de hoogte te houden door middel van updates op dit bericht. Helaas zijn de trackers nog niet operationeel, maar er zijn drie routes uitgezet rondom Veenendaal. Het start-/finish locatie is het clubgebouw van de Veenendaalse Atletiek Vereniging (VAV). Ieder subteam loopt elke route. Om een indruk te geven van de routes, staan die hieronder. De lopers en fietsers volgen de blauwe route. Op sommige plekken wijkt het lopersbusje af (de groene gedeelten).

1e etappe (Maarsbergen – Amerongen – Rhenen)

2e etappe (Ede – Otterlo – Renkum – Bennekom)

Etappe 3 (Rhenen – Wageningen – Renkum – Veenendaal)

Team 1 bestaande uit lopers Lisanne, Nelise, Arco en Simon, fieters Wout en Irma en chauffeur/navigator Henk is van start gegaan. Startloopster Lisanne en beide fietsers worden uitgezwaaid door de rest van het team. Het tweede filmpje is het wisselpunt in Amerongen waarbij ook Hans aanhaakt als chauffeur zodat Henk zich volledig kan richten op navigeren.

De eerste etappe zit erop voor team 1. Bij terugkomst stonden er een heerlijk broodje bal klaar. Douchen, maseren en dan snel pitten.

Het betekent automatisch dat team 2 bestaande uit lopers Eric, Patrice, Rogier en Netty, fietsters Myrna en Anne en chauffeur/navigator Marloes, is vertrokken.

De tweede etappe is begonnen

Om iets over 7.00 kwam Eric als slotloper van team 2 weer aan bij het clubgebouw van VAV. Lisanne beet vervolgens voor team 1 het spits af van de tweede etappe. De zon kwam op dat moment op. Het beloofd een zonnige dag te worden.

De derde etappe is van start gegaan

Team 1 is gestart met de derde en laatste etappe. Het eerste stuk is circa 10km run-bike-run. Onderweg geen foto’s gemaakt en dus maar gelijk het filmpje van de finish van team 1. Team 2 is inmiddels gestart met hun derde en laatste etappe.

Finish van Team 1
Finish van Team 2

Gemeenschappelijke afsluiting

Het trainingsweekend werd afgesloten met een gemeenschappelijk ontbijt waarbij de teams elkaar vertelden wat ze zoals onderweg hadden meemaakt. Elke voorbeelden: het weer op de been helpen van een dronken fietser, een vrouw in een auto die kwam vragen of we hulp nodig hadden, Netty die bijna achtergelaten werd, de politie die even een praatje komt maken als Marloes met haar veelkleurige LED reflector hesje langs de kant van de weg staat, de politie die twee op een fat-bike appende knullen die komen langs scheuren staande houdt en natuurlijk de magiër Henk die het wist te presteren om zijn muts tot drie keer toe kwijt te zijn. Het had natuurlijk ook kunnen toegeven dat zijn leenmust van Mark veel lekkerder zat. Al met al kijken we allemaal terug op een zeer geslaagde trainingsweekend. Op naar the real deal tijdens het Pinksterweekend.

Na afloop van het ontbijt werden we tot slot getrakteerd op een werkelijk prachtige zonsopkomst. Een uitgelezen kans om een mooie foto van team te maken in de nieuwe teamhoodies. En nee, er is geen gebruik gemaakt van een filtertje, de lucht was echt zo mooi als die er op de foto’s uitziet!!!

Reacties zijn gesloten.