Meerdere sponsoren steunen Team 274

Meerdere sponsoren steunen Team 274

De afgelopen periode zijn er weer verschillende bedrijven die hebben besloten om Team 274 Veenendaal te steunen bij de Roparun editie 2024. Hieronder het overzicht.


Renes Aluminium Staalbouw (RAS) uit Veenendaal is inmiddels een trouwe gouden sponsor van Roparun team 274 Veenendaal. De specialist op het gebied van aluminium sportartikelen bestaat al meer dan 45 jaar.

De producten van RAS worden zowel gebruikt bij out-door  als in-door complexen. Door jarenlange ervaring en flexibele bedrijfsvoering is RAS uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers op dit gebied in Nederland. Kwaliteit, techniek, innovatie en het geloof dat sporten voor iedereen toegankelijk moet zijn. Vanuit dit geloof houden wij ons elke dag bezig met de productie van kwalitatief hoogwaardige aluminium producten. Elke dag weer producten maken die garant staan voor jarenlang speelplezier, dat is wat ons drijft. Klik op deze link voor meer informatie over RAS sport equipments.


Ook dit jaar is Oceansz 3D-printing uit Ede weer één van de zilveren sponsoren van Team 274 Veenendaal.

Oceanz is als Innovator dé specialist en marktleider op het gebied van Additive Manufacturing in Nederland. U heeft als opdrachtgever het idee, een bestand of een eis voor producteigenschappen? Wij zetten dit voor u om in het juiste product met de juiste nabehandeling.

Als Manufacturer zijn wij uw betrouwbare productiepartner. Op basis van persoonlijk contact bouwen we aan lange termijn relaties waarbij u gebruik kunt maken van YourOceanz, onze online 3D printservice.

Als Supplier werken we aan efficiënte processen, optimale ‘supply chain management’ en korte levertijden (Oceanz Express) met een hoge leveringsbetrouwbaarheid.


Bij Happy gifts enzo uit Veenendaal kunt u terecht om uw gifts een persoonlijk tintje te geven, bijvoorbeeld door ze te bedrukken. Voor ons team werd het bedrukken van een hoodie met teamlogo en een QR-code voor het doen van donaties geregeld.


Cateringservice de Maes heeft ok dit jaar weer de warme maaltijd voor het trainingsweekend gesponsord. Dit jaar mochten we genieten van een heerlijke lasagne. Al jaren verzorgt de Maes catering in omgeving Veenendaal. Bent u alleen of met meerdere gasten? Alles tot in de puntjes verzorgd. Meer informatie of bestellen? Bekijk ons assortiment en neem contact met ons op, we denken graag mee.


All4running is gespecialiseerd in alles wat een hardloper nodig heeft. Naast een breed assortiment aan producten waarmee een zo groot mogelijk publiek kan worden bediend vanuit de fysieke winkels, heeft All4running nog veel meer hardloopproducten beschikbaar via de online webshop. De vestiging in Utrecht heeft team 274 Veenendaal gesponsord met hardloopshirts en bidons.


Ook deze editie heeft De Elstar Catering uit Veenendaal weer toegezegd de warme maaltijden tijdens het Roparun weekend te gaan verzorgen.

Onze slogan “Doen we gewoon” tekent De Elstar Catering. Dat heeft te maken met onze sterke drang om uitdagende en complexe projecten tot een goed einde te brengen. Daarbij werken we altijd met dezelfde randvoorwaarden. Hoogstaande kwaliteit in alle opzichten. Duidelijkheid. Open communicatie. En teamgeest. Samen maken we werkelijk overal iets bijzonders van. We doen het gewoon.


Jumbo Huibers is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en met drie supermarkten in Veenendaal een begrip is. De locaties zijn Aller Erf, het Bruïneplein en het PWA-park. Tijdens het Roparun weekend verzorgd Jumbo Huibers het brood, de appels en de bananen.


Reacties zijn gesloten.