Weer twee zilveren sponsoren erbij

Weer twee zilveren sponsoren erbij

Ron van Ewijk VOF bedrijfskundig en strategisch advies steunt ons roparunteam. Het adviesbureau is gespecialiseerd in het bijstaan van bedrijven in de agrarische sector.

Ron van Ewijk:

Na mijn studie aan de Agrarische Hogeschool in Den Bosch ben ik werkzaam geweest als accountmanager bij de Rabobank. Ik heb veel ervaring met complexe financieringen en organisatiestructuren van grootzakelijke bedrijven. Daarnaast ben ik een belangrijke sparringpartner bij strategische keuzes. Ik sta met beide voeten in de dagelijkse praktijk van agrarisch ondernemers. Hier heb ik geleerd om snel situaties te analyseren en mee te denken in oplossingsrichtingen.
Ik ben recht door zee en ga problemen niet uit de weg.

Voor meer informatie kun u contact opnemen met Ron van Ewijk via LinkedIn of het contactformulier op de website https://www.ronvanewijk.com/contact/


Ook uitzendbureau BiaFlex uit Barneveld is betrokken bij de Roparun door ons team te sponsoren. BiaFlex werkt met een toegewijd team dat zich volledig inzet voor zowel werknemers als werkgevers.

Bij BiaFlex Uitzendbureau Barneveld hebben we een missie die ons hart sneller doet kloppen: eerlijk werk voor iedereen! Dit betekent niet alleen een eerlijke betaling, maar ook dat we jou zien als mens en dat blijven we altijd doen. Want bij ons ben je geen nummer, maar een persoon met een uniek verhaal en talenten die wij graag inzetten. Wij zijn er trots op om onze uitzendkrachten te ondersteunen en te helpen groeien in hun carrière.

Bij BiaFlex geloven we dat eerlijk werk en respect voor elkaar de basis zijn voor succes en geluk op de werkvloer. Sluit je aan bij ons en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen! Klik op deze link voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *