Nog meer sponsoren steunen ons team

Nog meer sponsoren steunen ons team

In dit bericht willen wij wederom een aantal sponsoren aan u voorstellen die Team274 HatchTech steunen. Als u ons ook wilt steunen, kan dat uiteraard altijd. Het is helaas niet meer mogelijk om een naamsvermelding en eventueel logo geplaatst te krijgen op het Sponsorshirt en de stickers voor op de bussen. In verband met levertijden hebben we de designs daarvoor inmiddels moeten aanleveren. Wel zullen wij u meenemen in de berichtgeving op de website en social media.


De maaltijden tijdens het Roparun weekend worden dit jaar gesponsord door De Elstar Catering uit Barneveld. Voor meer informatie kunt op het logo hiernaast of op deze link klikken.

Het je wat te vieren, een bedrijfsfeest, jubileum, bruiloft of belangrijk familiemoment? Voor 50, 500 of 5000 man? Wij maken er een onvergetelijk moment van. Voor jou en voor je gasten. Door onze verrassende aanpak maken wij al je wensen haalbaar.

Wil je ook een gezellig en geslaagd feest? Wij gaan het voor je regelen. Doen we gewoon. En kom gerust met een uitdagend plan of complex idee. Daar houden we van bij De Elstar Catering. Zullen we een afspraak maken?


De tweede sponsor die wij in dit bericht aan u voorstellen is D-Sign makers uit Veenendaal. Zij verzorgen de stickers met daarop de logo’s van alle gouden sponsors die op de touringcar en de spelersbusjes worden geplakt.

Reclame maken is een vak. Een vak waar we trots op zijn, werk dat we met ons hart doen. Onder onze handen groeien elke dag nieuwe creaties. D-SIGN MAKERS maakt bedrijven zichtbaar voor hun doelgroep. Bezoek onze showroom, ontdek de vele mogelijkheden en laat u inspireren. Onze gecertificeerde monteurs beletteren met gemak iedere auto, monteren gevelreclame, restylen een complete winkel of vernieuwen uw vlaggen of spandoeken. Onze eigen DTP-studio ontwerpt in uw huisstijl de meest in het oog springende designs. Reclame die blijft hangen. Letterlijk en figuurlijk.


De derde sponsor in het rijtje is de Viscon group uit ’s Gravendeel.

Bij Viscon Group stellen we ons een wereld voor waarin mensen, planten en dieren kunnen gedijen. Door middel van state-of-the-art technologie en kennis maken we voedsel- en landbouwprocessen duurzaam rendabel, schaalbaar en gebruiksvriendelijk.

We kennen geen grenzen als het gaat om avontuur, diversiteit en inspiratie. Als tech-enthousiastelingen duiken we halsoverkop in uitdagende processen en gebruiken we technologie om innovatieve oplossingen te creëren. We durven te experimenteren. Het ontwikkelen van ideeën en talent: dat is ons doel!

Wij geloven in het volledig begrijpen van uw proces. Door onze uitgebreide ervaring in elke markt waarin we actief zijn, begrijpen we de activiteiten, kansen en uitdagingen van vermeerderaars, telers, verpakkers, pluimveekwekerijen, insectenkwekers en fabrieksmanagers. Hierdoor zijn wij in staat om de beste productie layouts voor uw bedrijf te maken.

We ontwerpen en bouwen het gehele productieproces, waarbij we Viscon-automatisering combineren met specifieke apparatuur van zorgvuldig geselecteerde partners. Zo vindt u altijd de beste oplossing. Met Viscon heeft u toegang tot een one-stop-shop. We ontwerpen, we bouwen en we integreren volledig. We voegen zelfs intelligente software toe om u optimale controle en beheer van uw bedrijf te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *