Respeggt – sponsor met een missie

Respeggt – sponsor met een missie

Wederom mag Team 274 Hatchtech de Respeggt group verwelkomen als sponsor voor de Roparun. Respeggt is een bedrijf met een belangrijke missie, namelijk het voorkomen van het doden van kuikens omdat ze simpelweg niet van het goede geslacht zijn. Zij doen dit door het geslacht te bepalen van het kuiken voordat het wordt uitgebroed. Eieren waaruit een kuiken van het ongewenste geslacht zouden voortkomen, worden niet uitgebroed, maar verkocht voor consumptie.

Het internationaal, zeer gemotiveerd team van deskundigen op het gebied van landbouwwetenschap en -technologie, economie en IT zet zich sinds de oprichting in 2019 met passie in om de belofte “Zonder kuikendoden” waar te maken. Vele sterke en geëngageerde partners helpen hierbij – en elke dag komen er meer bij. Ondertussen controleren de Respeggt-toeleveringsketens al meer dan één miljard Respeggt-eieren en meer dan vijf miljoen Respeggt-leghennen voor consumptie-eieren. Onze technologie wordt door ons team in Nederland voortdurend verder ontwikkeld zodat ze nog nauwkeuriger en efficiënter wordt.

Voor meer informatie of om onderdeel te worden van het Respeggt ecosysteem van systeempartners, kunt u een bezoek brengen aan de website van de Respeggt groep door op de onderstaande knop te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *