Ook van Voskuilen Infrastructuur steunt ons weer

Ook van Voskuilen Infrastructuur steunt ons weer

Deze keer zetten we van Voskuilen Infratechniek uit Woudenberg in het zonnetje omdat ze Team 274 HatchTech wederom steunen. Wij zijn uiteraard blij dat zij ons wederom als een betrouwbare bestemming zien voor het doen van een gift aan een goed doel. Graag stellen wij onze sponsor nader aan u voor door in te gaan op de achtergrond en hun missie en visie. U kunt ook een kijkje nemen op hun website door op het logo hiernaast of door op deze link te klikken.

Van Voskuilen infratechniek is een bekende partij in de wereld van leidingen en kabels. Zij geven met een netwerk van mensen, structuur aan het netwerk van boven- en ondergrondse infra. Het aanleggen en onderhouden van connecties via gas-, water-, elektra- en telecomleidingen en kabels. Zo gaan zij sterk, sociaal en innovatief de toekomst tegemoet en nodigen u uit dat samen met hen te doen.

3 pijlers als rode draad

De pijlers Sterk, Innovatief en Sociaal gelden als rode draad in alles wat zij doen, deden en zullen gaan doen. Zo staat Van Voskuilen bekend als een Sterke en betrouwbare partner in de wereld van infra. Op basis van Innovatie zijn ze vanaf de allereerste gegraven sleuf in 1964 altijd mee blijven bewegen met de markt. Behalve in de dagelijkse werkzaamheden hebben ze met het behalen van de hoogste trede op de Co2 prestatieladder ook aantoonbaar oog voor de dag van morgen. Wel zo Sociaal richting de generaties na ons.

Missie & visie

De missie (identiteit) is zelfstandig blijven als een SterkSociaal en Innovatief bedrijf gericht op de infratechniek van kabels en leidingen. Dit is bepalend voor de bedrijfscultuur.

De visie (beeld van de organisatie in de toekomst) is om op basis van gelijkwaardige en duurzame relaties, samen met opdrachtgevers op zoek te gaan naar innovatieve concepten en toepassingen voor een duurzame maatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *