Schuitema en Viscon Group wederom sponsor

Schuitema en Viscon Group wederom sponsor

Ook deze editie sponsoren Schuitema Accountants & Adviseurs en de Viscon Group Australia team 274 Veenendaal weer. Namens het team en de Roparun van harte bedankt voor jullie steun!!!


Schuiteman Accountants & Adviseurs is al 55 jaar een partner voor zijn relaties; betrokken bij elke fase van het ondernemerschap. Behalve accountant en adviseur zijn we uw sparringpartner en klankbord. We kennen uw ambities, moedigen u aan, helpen u een stap op weg en zoeken samen naar oplossingen. Zoals het een goede partner betaamt, is het bij ons ‘wij’ in plaats van ‘jij’ en ‘ik’. Natuurlijk delen we onze kennis met u, niet alleen op het gebied van accountancy, maar ook op HR-services, fiscale dienstverlening en corporate finance. Schuiteman verdiept zich graag in de branche waarin u werkzaam bent. Zo kunnen we u op de hoogte houden én samen stappen zetten als dat nodig is. Omdat onze kantoren zich in de hele regio bevinden, zijn we bovendien altijd in de buurt. Met deze combinatie van lokale en regionale kennis en branche gerelateerde knowhow kunnen we u optimaal van dienst zijn.


Bij Viscon Group uit ’s Gravendeel stellen we ons een wereld voor waarin mensen, planten en dieren kunnen gedijen. Door middel van state-of-the-art technologie en kennis maken we voedsel- en landbouwprocessen duurzaam rendabel, schaalbaar en gebruiksvriendelijk. We kennen geen grenzen als het gaat om avontuur, diversiteit en inspiratie. Als tech-enthousiastelingen duiken we halsoverkop in uitdagende processen en gebruiken we technologie om innovatieve oplossingen te creëren. We durven te experimenteren. Het ontwikkelen van ideeën en talent: dat is ons doel! Wij geloven in het volledig begrijpen van uw proces. Door onze uitgebreide ervaring in elke markt waarin we actief zijn, begrijpen we de activiteiten, kansen en uitdagingen van vermeerderaars, telers, verpakkers, pluimveekwekerijen, insectenkwekers en fabrieksmanagers. Hierdoor zijn wij in staat om de beste productie layouts voor uw bedrijf te maken. We ontwerpen en bouwen het gehele productieproces, waarbij we Viscon-automatisering combineren met specifieke apparatuur van zorgvuldig geselecteerde partners. Zo vindt u altijd de beste oplossing. Met Viscon heeft u toegang tot een one-stop-shop. We ontwerpen, we bouwen en we integreren volledig. We voegen zelfs intelligente software toe om u optimale controle en beheer van uw bedrijf te geven.


Wilt u ons ook financieel steunen als bedrijf, dan kan dat door u aan te melden als sponsor via info@team274.nl of door u aan te melden voor het benefietdiner op 17 april bij AFAS in Leusden.

Reacties zijn gesloten.