Voorverkenning route editie 2024

Voorverkenning route editie 2024

In het weekend van 24/25 februari hebben teamcaptain Nelis en oudgediende Wout (hij doet voor de tiende keer met Team 274 mee aan de Roparun) samen met hun beide partners de route verkend. Onderweg zijn ook de rustplaatsen bezocht. Het begint nu wel steeds meer te kriebelen …. maar het duurt nog twaalf weken voordat het zover is, maar eerst hebben we over twee weken ons oefenweekend.

Daarnaast willen we nog veel geld ophalen, moeten we nog Roparunloten verkopen (klik op deze link) ne hebben we nog een aantal evenementen voor de boeg zoals de whiskeyproeverij op 17 maart (klik op deze link) en het benefiet diner op 17 april (klik op deze link).

Terug naar de voorverkenning. De route begint op de startlocatie, het circuit  La Clef des Champs in de gemeente Clastres dat te noorden van Parijs ligt. Vervolgens ging het langs de beoogde rustplaatsen richting Rotterdam waar op maandag 20 mei tweede pinksterdag de finish is op de Coolsingel. In totaal is er ongeveer 1000 km afgelegd. Hieronder staat een overzicht van de beoogde rustplaatsen van Roparun editie 2024

Rustpunten team 274 Veenendaal Roparun editie 2024

1

La Salle des Sports Chéri Delsarte in Solesmes (F) (klik op deze link voor google maps)

2

Jeunesse Sportive in Isieres Asbl (B) (klik op deze link voor google maps)

3

Sporthal de Klodde in Zele (B) (klik op deze link voor google maps)

4

Tennisclub Kattegat in Wuustwezel (B) (klik op deze link voor google maps)

5

Voetbalvereniging Concordia in Dongen (klik op deze link voor google maps)

6

Tennisvereniging De Meet in Ossendrecht (klik op deze link voor google maps)

7

Voetbalvereniging NSVV in Numansdorp (klik op deze link voor google maps)

Reacties zijn gesloten.